Kontrola korištenja vozila
Ispis E-mail



Znate li gdje su Vam  vozila i kako se koriste?


Sa GPS-Globtour sustavom za praćenje vozila možete provjeriti gdje se nalazi vaše vozilo je u bilo kojem trenutku.Možda dobijate prigovore da određena usluga ili roba nije isporučena na vrijeme,  ili da je jedan od vaših kamiona imao prebrzu vožnju u zoni škole. Ako imate pravilo da se vozila ne smiju se koristiti tijekom vikenda, možete koristiti GPS-Globtour sustav i provjeriti da li se to pravilo poštuje.

Kako sustav radi?

GPS-Globtour sustav za praćenje vozila sprema sve primljene podatke, primljene od uređaja za praćenje, u bazu podataka.Time je omogućeno da možete vidjeti status i položaj svakog vozila u bilo kojem trenutku. Možete provjeriti rute vozila i kojm brzinom su se vozila kretala. Možete generirati osnovna izvješća o korištenju vozila, kao i detaljna za određeno vozilo. Sustav također pamti koliko je vremena svako vozilo zaustavljeno na svakoj adresi koja je posjetio.

Poslovna vrijednost

Vi možete, Koristeći GPS-Globtour sustav za praćenje vozila, kroz analizu povijesnih podataka vozila imati poboljšanja na amortizaciji vozila, potrošnji goriva i većem zadovoljstvu klijenata zbog poboljšane mogućnosti praćenja robe koja se prevozi ili isporuci servisa u predviđeno vrijeme. Možete optimizirati korištenje vozila i izbjeći nepotrebno vrijeme nezaposlenosti vozila. Također možete odgovoriti na pitanja klijenata o neisporučenim uslugama ili kašnjenjima, te poduzeti mjere za poboljšanje usluga.

Trebate li više informacija?
Pročitajte više o tome Kako GPS sustav radi

Jeste li spremni za besplatnu demonstraciju rada sustava?
Popunite Zahtijev za prezentaciju GPS sustava.